Alla inlägg under februari 2008

Av Shira - 10 februari 2008 01:33

Huh, läste på nyheterna att eventuellt kommer skolkare få polishämtning till skolan så om (gärna ändå) det verkställs så måste jag fan skärpa mig nu. Skulle ju kännas jävligt kul att berätta för folk att man får åka med snuten till skolan. O_o Å andra sidan skulle det kunna bli intressant men man vet aldrig vilka följder det skulle kunna ha om det är regelbundet. Det säkra före det osäkra, tack.


I övrigt så har jag bara softat idag, legat hemma och varit allmänt äcklig, kollat på scrubs och ritat lite teckningar. Mys, mys... Imorgon ska nog jag och mami åka till en av hennes vänner och titta på ett akvarium som jag kanske ska få köpa! ^_^ Och det är stort också! Kommer inte ihåg de exakta måtten nu men det rymmer mer än 100 liter iaf. :) Faaan vad nice det skulle vara om jag fick köpa det. Isåfall ska jag skaffa sånna där "mini-hajar" Hm, kanske borde kolla upp vad de heter men what ever, allt är på topp!


Hey, hey human fucker!

Se ya folks.


"OH NO HE FELL OVER!" Haha, bästa på länge, kanske lägger upp det som nästa Veckans Video om ni orkar mer Death Note. ;)

 "Why are you handcuffed together?"

"BECAUSE WE CAN!"


LOL

LOL

LOL

Av Shira - 9 februari 2008 15:57

Igår for jag in till stan för jag tänkte att jag skulle träffa Ronja från klassen. anlände på busstorget där jag träffade Maria och hennes kompis på SubWay, vi tog en buss upp till Lidl och gick på någon sugig fest där. Maria och hennes kompis for och jag stannade en stund innan jag bestämde mig för att dra jag också och på så vis fick jag inte träffa Ronja något. Fick skjuts med Stefan till Krokom på någon fest där jag i stort sett bara hade tråkigt så jag ringde Reko och fick skjuts hem till byn men väl här så ville Tommy ha skjuts till Krokom så jag hängde på för Rek ville inte åka själv. Sen när jag väl kom hem (igen) så hägrade världens huvudvärk i mitt huvud så jag slocknade direkt. Vette fan vad man ska göra ikväll, funderar på att bara vara hemma och ta det lugnt men det ska tydligen vara fest i Krokom ikväll igen. Orka det då? Kanske, nej.


Fuck it.

Av Shira - 8 februari 2008 19:34

Huh. Ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra! antingen vara i stan, i Krokom eller i Nälden. Beslut, beslut... Det lutar åt stan iaf, kan vara kul att åka dit och kika nu när det är skidskytte VM där. Lär ju vara mycket folk. :)


Bye

Av Shira - 7 februari 2008 03:47

Another day, another struggle...


Som jag skrev tidigare så har jag vänt på dygnet igen så inatt vaknade jag kl 1. Inte bra. Trodde att jag skulle kunna få sova lite längre så kommer jag inte vara lika trött när man åker till teaterföreningen. Men skit samma, det ska jag väl ändå klara av.


Jag har typ ont i armarna. O_o

Av Shira - 6 februari 2008 08:16

När jag kom hit på morgonen upptäckte jag att de har tagit bort vårat gamla fina kaffe och ersatt det med Nescafé, eller Näskaffe som en av mina lärare kallade det... Fy på dem. Jag vill ha vanligt kaffe.


I övrigt så har jag vänt på dygnet igen. Nu har jag varit vaken sedan kl 6 igår kväll. Fy fan... Men vad gör man inte för att ta sig till skolan, jag ska fan inte vara kvar här på IV ett år till. Man bemöts som om man är helt puckad. Egentligen så var jag ju bara lat i 8:an & 9:an. Och jävligt skolless...


Trött som faaan nu också. Jag vill bara blunda.

Kändes som om jag skulle spy på bussen.

Orka.

Fan.


När jag kommer hem blir det Death Note (<3) iaf och sen kanske jag går och lägger mig på en gång.


Jo förresten, en av mina fiskar har dött nu också. Min blåa platy, Stan. Och sedan dess har hanen betett sig väldigt annorlunda, skulle nästan vilja säga att han verkar deprimerad. :( Ska köpa en ny kompis till Kenny. Kyle & Cartman verkar iaf må bra. Cartman har slutat försöka hugga efter Kyle iaf.


Se ya.

Av Shira - 6 februari 2008 03:27

Har blivit helt galen i Death Note nu och jag hittade den här väldigt, väldigt fina videon! :) Den handlar om att L och Light är gays! x) Ni får ursäkta mig men är det något jag verkligen tycker om så är det pojke hjärta pojke berättelser, de är så vackra, och den här videon är ju lite extra fachinerande då L och Light är ärkefiender i animén. Jag älskar det! Mer bögar åt folket!


Älska L förresten ^_^ Jag är seriöst kär i en manga karaktär.

Av Shira - 5 februari 2008 02:51

Fan vad jobbigt det ska vara.

Vill jag gå teater? - jag vet inte

Vill jag gå media? - ja men jag tror inte att jag skulle klara av det.


Teater... teater, teater. Jävla skit. Jag hatar folk och om jag ska gå teater så MÅSTE man prata med folk. Alltid. Media skulle passa mig bättre tror jag. Då får jag sitta ensam framför någon dator och vara kreativ i min ensamhet.


Vid vilken tidpunkt i mitt liv ställde sig min hjärna in på försvarsmekanism gentemot andra människor? Jag vill varken prata, träffa eller ens se folk som jag tror kommer dömma mig för något bara jag skulle råka andas lite för mycket. Man blir så osäker, vet ni, när man träffar någon helt främmande. Man vill så gärna få kontakt, nya vänner, men i dagens ungdoms-Sverige är det så jäääävla lätt att bli stämplad för något kanske bara för att man syns.

"Kolla där går en sån där kille med stuprörsjeans och svart hår, jävla emo-bög!" Eller "Tighta jeans och svarta ögonfransar, vilken fjortishora." Det komiska är att det är just denna emo-bög och denna fjortishora som tänker såhär om varandra.


Eller så kan man vara som mig. Den där fjortishoran som önskar att hon kunde ha samma stil som emo-bögen men så ska man inte se ut om man vill bli tagen på allvar tycker både vänner och familj. "Det där är bara en fas." Säger dem. Ja, inte konstigt att alla månsjälar därute ger upp. Tack för responsen, liksom.


*suck*


Ja. Jag skulle nog vara lyckligast om jag fick låsa in mig här på mitt rum och bara vara ensam intill döden. Då får man ju iallafall chans att vara sig själv.


I have met the devil and I cind of miss him.

Av Shira - 4 februari 2008 19:48

Har börjat titta på animén Death Note och måste säga att jag var fast redan efter första avsnittet! Den är superbra! :D Har kärat ner mig i en av karaktärerna som kallas L. Han är helskön men as mysko! ^_^


L

Ovido - Quiz & Flashcards