Alla inlägg den 10 februari 2008

Av Shira - 10 februari 2008 01:33

Huh, läste på nyheterna att eventuellt kommer skolkare få polishämtning till skolan så om (gärna ändå) det verkställs så måste jag fan skärpa mig nu. Skulle ju kännas jävligt kul att berätta för folk att man får åka med snuten till skolan. O_o Å andra sidan skulle det kunna bli intressant men man vet aldrig vilka följder det skulle kunna ha om det är regelbundet. Det säkra före det osäkra, tack.


I övrigt så har jag bara softat idag, legat hemma och varit allmänt äcklig, kollat på scrubs och ritat lite teckningar. Mys, mys... Imorgon ska nog jag och mami åka till en av hennes vänner och titta på ett akvarium som jag kanske ska få köpa! ^_^ Och det är stort också! Kommer inte ihåg de exakta måtten nu men det rymmer mer än 100 liter iaf. :) Faaan vad nice det skulle vara om jag fick köpa det. Isåfall ska jag skaffa sånna där "mini-hajar" Hm, kanske borde kolla upp vad de heter men what ever, allt är på topp!


Hey, hey human fucker!

Se ya folks.


"OH NO HE FELL OVER!" Haha, bästa på länge, kanske lägger upp det som nästa Veckans Video om ni orkar mer Death Note. ;)

 "Why are you handcuffed together?"

"BECAUSE WE CAN!"


LOL

LOL

LOL

Ovido - Quiz & Flashcards