Alla inlägg under januari 2008

Av Shira - 27 januari 2008 19:25

I går for vi upp till huså då för att Too Hot (Daniel, Nyman, Stoffe, Ante & Emil) skulle spela på Gruvans krog. Det var en riktigt jävlig resa må jag säga! Snöade som fan och när vi var framme vid våran stuga så fick vi pulsa genom lårhög snö för att komma fram till dörren. Det var kallt som fan i stugan så vi vred igåg alla element och en kupévärmare och följden av det var att en propp gick. Vattenledningarna hade frusit också så om vi skulle kissa fick vi gå ut och pulsa i snön ännu mer. :P Det var ganska kul på Gruvan men inte tillräckligt för att det skulle bli en lyckad kväll. Sen när vi var tillbaka i stugan så blev det bara knas. Jag kräktes 2 ggr iaf och efter det så slocknade jag och fick i efterhand höra om alla galenskaper resten av folket hade haft för sig i stugan. :P


Haha, thats pretty much it.

Av Shira - 25 januari 2008 11:03

På skolan. Jag skrev upp mig på en lista över vilka som vill vara medverkande i filmen som vi ska göra här på skolan för några dagar sedan. Idag satte vi oss ner några stycken och började planera. Personligen så tycker jag att allt bara blir skit och funderar på att dra mig ur... Orka.


Ska in till stan sen med mamma och Jon och handla på Willys. Funderar på att strunta i Willys och gå ner på stan och handla lite på rean istället, om Jon vill följa med, annars så orkar jag nog inte. Hann inte äta någon frukost i morse, ska inte äta lunch som vanligt och det blir ingen middag innan stan så vi får se hur lång tid det tar innan jag svimmar.


Se ya

Av Shira - 24 januari 2008 11:36

Lunch nu. Tuggumina blev jag av med iallafall, min lärare fick dem.


Känns som om det kommer bli en seg dag.


Jag har inget att skriva om...

Av Shira - 24 januari 2008 08:14

Är på skolan nu då. Igår fixade mamma så att större delen av lägenheten har fått ström avbrott och självklart så ska alla lampor dö inne på mitt rum bara för att jag är mörkrädd! O_o

Tur för mig att Jon kom till mig igår, då får han slåss mot alla monster! ^_^

Vaktmästaren ska komma idag och fixa ljuset, hoppas bara att han inte skrämmer skitern ur Jon när han kommer för Jon vet inte om att han ska komma.  


Imorse när jag tittade till fiskarna så var alla nere på botten bara. Dem var inte döda utan bara stod still på botten. Tillochmed Kenny stod still, han brukar ju alltid vara på G... Hoppas inte att det är något fel i akvariumet nu så att alla fiskar är döda när jag kommer hem. :(


I övrigt så är jag lika trött som en koala ser ut. Sitter här med mitt morgon kaffe men kan inte förmå mig att dricka något ännu då jag fortfarande har smaken av tandkräm i munnen. Blä... Plus att jag köpte världens äckligaste tuggumin igår, ska ge bort dem till någon här på skolan som vill ha dem.


Se ya fuckers!



Av Shira - 23 januari 2008 14:28

Japp, så ännu en gång har jag fuckat up min sömn. 1 dag lyckades jag gå på skolan, 1 dag! Jag vaknade 12 inatt, utvilad och redo att vara på språng men sen så somnade jag likt förbannat kl 7 imorse och vaknade inte förrän kl 2 på eftermiddagen... Jag är så jävla körd. Det blir ju inget studiebidrag den här månaden då och inte fan får jag något jobb någonstans heller. Det blir till att sitta hemma och glo (så länge mamma kan betala lägenheten) och inte kunna vara med någon för att man inte har några pengar...


FUCK THIS!

Av Shira - 22 januari 2008 08:10

Klockan är bara strax över åtta och jag har redan haft 20 besökare!?


Nu tycker jag faktiskt att ni får ta och berätta vilka ni är, läsare där ute!

Känner jag dig?

Av Shira - 22 januari 2008 05:11

Jag har länge velat börja skriva dikter igen men det tar som emot. Förut var jag bra på det, eller nej, jag var iallafall nöjd med det som jag fick fram men nu får jag bara inte ut något. Jag tror det har med känslor att göra. Många skriver ju dikter som beskriver det dem känner men jag vill liksom inte att någon ska läsa om alla de kännslor jag har så nedgrävna och dolda i mitt sinne. Och för övrigt så skrev jag bara bra dikter när jag var nere i min deppression och nu är jag för det mesta glad. Kanske lite uttråkad from time to time men ändå lycklig på något plan. Man kan ju som inte skriva om sorg om man inte upplever den och man kan inte skriva om eufori om man inte upplever den heller. Och hur roligt skulle det vara att läsa en dikt om hur neutralt och välbalanserat mitt liv är? Pffft... Je blir så lej.


Love till alla som behöver det iaf! <3

Av Shira - 21 januari 2008 03:54

Veckans video är här igen och den här gången har jag hittat ett klipp som fick mig att garva as länge xD Haha, den är ju stenhård!

Ovido - Quiz & Flashcards