Alla inlägg under mars 2008

Av Shira - 19 mars 2008 13:36

Idag har jag hemstudie dag och har fått så sjukt mycket arbeten att göra från skolan. Och så dum som jag är vaknar jag inte förrän 20 i 1 och då har jag redan förspillt halva dagen. Kl 2 ska jag och mamma in till stan och handla lite och känner jag hennes körning så är vi nog inte hemma förren vid halv 6 och då ska jag och Anna ses över en kaffe och då sen har jag inte mycket tid kvar av min hemstudiedag till att jobba med ämnena om jag genomför min gå-och-lägga-mig-kl-9 plan. Phuuu! :O


Ah shit, jag får ta med mig grejorna i bilen och arbeta påväg in till stan och hem. Något lär jag väl få gjort då.

Av Shira - 18 mars 2008 18:08

Idag har jag varit på intagningen på teater på Vittra. Det blev lite gruppövningar och sådant roligt, jag fick arbeta med en tjej som hette Amanda som verkade mycket trevlig. :) Vi var sköldpaddor! xD Efter det så fick vi prata en och en med lärarna om varför vi sökt och sådant och jag tror att jag gjorde rätt bra ifrån mig. Eller jag hoppas iallafall det.


Over and out.

Av Shira - 18 mars 2008 18:06

Denna veckans video är gjord av några killar här i byn och den måste ses! Haha, dem är ju bäst! x)


Det här är bara del 1, del 2 och 3 kan ni se på youtube.

Av Shira - 17 mars 2008 07:53

Helgen har varit rätt najs om än liiiite tråkig. I fredags så hade Linnea och Erica gemensam födelsedags middag med påföljande fest. Maten var as god och stämningen var allmänt trevlig men lite senare hamnade vi på något lustigt vis i Nälden där glas krossades, osämja uppstod och Jons ass blev rakat. :P Och jag fick rakningen på film! xD Youtube nästa!


På Lördagen for jag och Jon till hans systers lägenhet och tog det lugnt. Spelade monsterjam och singstar, kollade på film och badade med en nyfiken Sixten Blixten som tittade på. Haha, den där katten är tokig! men han är så söt. :)


På Söndagen spelade vi lite mer monsterjam och sen fördrev vi bara tiden på bästa möjliga sätt tills vi skulle hämta Cissi, Frida och Alexander på tågstationen. "Vad betyder supa???" Hahaha! xD


Ja helgen var helt ok. Nu är det måndag och jag ska inte på skolan för jag har blivit sjuk och vill hinna friskna till lite tills imorgon då jag ska på intagningsprovet på teaterlinjen på Vittra. Jag hoppas att det kommer att gå bra. Wish me luck!


Yo ^^

Av Shira - 14 mars 2008 08:17

Igår kom jag inte iväg till skolan. Jag har väldigt svårt för att kliva upp på mornarna när inte Jon sover hos mig för om han ligger där blir man väldigt manad att kliva upp. Fick besked om att jag inte kommer få några pengar denna månad heller. :( För att jag hade mycket skolk för 2 månader sedan...


Ah, allt är bara skit.

Av Shira - 12 mars 2008 22:05

Det blev inga platys idag heller! I övrigt så har jag spenderat dagen framför datorn, färgat Shirleys hår, lyssnat på nostalgi låtar med Sheila och Frida och sen har jag inte gjort så mycket mer.


Vilket tråkigt liv jag har.

Av Shira - 12 mars 2008 08:10

Fuck vad det snöar idag här uppe. Flingor stora som enkronor!

Det känns som att den här vintern aldrig kommer ta slut och det gör mig så depprimerad... Jag behöver sommar för att överleva.


Usch.

Av Shira - 12 mars 2008 08:04

Morgon kaffe på skolan, slår aldrig fel. ;)

Idag firar jag och Jon 2 år och 5 månader. Det känns mycket längre egentligen. :P Tyvär så lär vi nog inte kunna vara med varandra något idag. Lite mys i morse bara innan jag drog till skolan. Men vi ska kanske, KANSKE in till staden idag och handla hon platys. Det beror på hur Jon bestämmer sig för att göra för han är ju på radion nu på morgonen och jag förstår ju om han inte vill vänta inne i stan till kl 3. :/


G'day!

Ovido - Quiz & Flashcards