Alla inlägg den 10 mars 2008

Av Shira - 10 mars 2008 21:22

Det blev inga platy idag för de i djuraffären var sjuka, stackarna. :( Och då var det ju ingen idée att köpa dem, vill ju inte ha svamp infektioner i mitt akvarium. När jag kom hem gick jag och Jon upp till Sheila. Där var Sheila, Linnea och Frida och vi satt och snackade en stund tills Frida & Sheila drog till Nälden och Linnea skulle guida dem till ytterån på skoter. Jag och Jon tog en liten promenad och nu sitter jag här och har precis photoshopat lite.


Det duger för idag, nu ska jag fika. Bye.

Av Shira - 10 mars 2008 14:03

Japp, då var skolan slut för idag och nu bär det av in till staden för att skaffa nya tillskott till fisk-familjen. :) Jon är hemma och väntar spänt. ^^ För övrigt har jag med mig en liten överraskning (utmaning) åt honom som jag tror att han kommer att gilla. :)


Shira

Av Shira - 10 mars 2008 11:03

Förmiddagen har förflutit. Har haft matte som är så jävla tråkigt, ibland skulle jag faktiskt hellre varit död. Mycket lättare så. Jag har iallafall suttit och snackat massa barndomsminnen med Maria. :) Fyfan vad mycket dumt man hade för sig då! xD


Det blir ingen lunch idag som vanligt, det är ännu för kallt. Till sommaren kanske.

Av Shira - 10 mars 2008 08:11

Så var man tillbaka på skolan igen. Känns rätt skönt ändå, bättre än att bara ligga hemma och sega. ^^ Sitter just nu och dricker mitt morgonkaffe i datarummet med lite people runtomkring. Efter skolan idag ska jag åka in till stan och förhoppningsvis köpa 2 st flickvänner till till fiks-Kenny. :) Hoppas att han blir glad och slutar trakassera sin nuvarande flickvän då.


Hey då.

Ovido - Quiz & Flashcards